06 4896 7922 j.mens@mensmedia.nl

DIVI de ultieme WYSIWYG

GEEN <code> meer nodig

De Divi blokkendoos en
de front end editor
Bedrijven met een bestaande website lopen nog steeds tegen het probleem aan dat het onderhoud van hun website er bij in schiet. Het komt er gewoonweg niet van en wordt ervaren als een gedoe. Logisch, want niet iedereen is handig met computers en het omgaan met websites. M&S Media laat u zien dat het ook anders kan. Door uw website om te zetten naar een DIVI WordPress website wordt het het onderhouden van uw website een erg eenvoudige, maar ook een leuke bezigheid. U kunt op elk moment van de dag uw website even tussendoor updaten of een een blog of nieuw product plaatsen. Daarnaast is Divi website veel eenvoudiger in te richten voor een toppositie in Google en dus om goed gevonden te kunnen worden. En dat is ook belangrijk toch?

Laat daarom uw oude website ombouwen naar een nieuwe responsieve WordPress DIVI website.

Het is als ondernemer vaak lastig om zelf een website te maken voor je bedrijf. Het is een tijdrovende klus en daar wil je eigenlijk helemaal niet mee bezig zijn. Wij snappen als geen ander dat je moet doen waar je goed in bent. Schoenmaker blijf bij je leest. Het is ook eigenlijk helemaal geen goed idee dat u zelf uw website maakt. Er spelen tegenwoordig zoveel factoren een belangrijke rol om een goede website te maken, dat het gewoonweg niet verstandig is dit zelf te doen. Denk hierbij alleen nog maar aan de vindbaarheid van uw website en het aanpassen van een template naar uw huisstijl. Het lijkt allemaal eenvoudig, maar als het goed moet zijn is het beter om dit aan mensen over te laten die hier dagelijks mee bezig zijn.

Het zelf onderhouden van uw website is echter een ander verhaal. Met de juiste instructies kunt u prima uw eigen website onderhouden in DIVI. Divi bied standaard enorm veel mogelijkheden voor het onderhouden en uitbreiden van uw website.

Wij maken gebruik van het Divi Theme, omdat…

Met DIVI is “het gedoe” gevoel voor het onderhouden van uw website echt verleden tijd. Met de uitgebreide visual builder en online bibliotheek met flexibele bouwblokken kunt u in no time uw website aanvullen of aanpassen en zelfs het uiterlijk van uw website veranderen. Uw DIVI website is standaard responsive en dus goed leesbaar op mobiele apparaten en tablets.
Wij begrijpen dat u niet dagelijks aan uw website werkt. Daarom bieden wij een uitstekende ondersteuning en helpen wij u graag verder voor het beste resultaat. Bel of mail ons voor meer informatie over DIVI en wat dit voor uw situatie kan betekenen.

GRAFISCH ONTWERP

Een echt idee bedrijf
Wij zijn een idee bedrijf en een kei in grafisch ontwerp van alle voorkomende uitingen in zowel print als online. Denk hierbij aan uw briefpapier, visitekaartjes, website of webwinkel.

DIVI WEBSITES

De nieuw WYSIWYG
De kracht van Divi zit in de Divi Builder en de razendsnelle frontend editor waarmee je eenvoudig je website bouwt en aanpast. U kunt op elk moment even uw website updaten of een nieuw product plaatsen.

ONDERHOUD

Uw website bijhouden is cruciaal
U wilt uw website up-to-date houden, maar heeft hier niet de mensen of de tijd voor. Wij hebben snel de inhoud van uw website weer op orde. U kunt ook uw website laten ombouwen naar een Divi website.

FREELANCE

Hulp is nabij
U kunt M&S Media ook inhuren voor het opvangen van tijdelijke opdrachten of drukte binnen uw bedrijf. Nodig ons eens uit voor een vrijblijvend gesprek.
Bel ons op 06 4896 7922.

TEVREDEN KLANTEN

websites online

PROJECTS DONE

M&S Media Privacy en cookie-statement

Neem contact met ons op