06 4896 7922 j.mens@mensmedia.nl

GRAFISCHE VORMGEVING

Grafische vormgeving
Denk hierbij aan alle denkbare reclameuitingen. Van complete huisstijlen, tot nieuwsbrieven en brochures tot vlaggen en banieren, websites, webwinkels enz… Hierbij maken we gebruik van de gebruikelijke Adobe pakketten, zoals Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign. Natuurlijk ontwerpen en maken wij alles op de Mac.

Wat kunt u van M&S Media verwachten?

  1. Altijd een persoonlijk gesprek: Voor de vormgeving start is het belangrijk eerst helder uw wensen te formuleren. U hoeft dit niet op papier te zetten, tijdens een persoonlijk gesprek nemen we alle specifieke wensen en eisen door. Daarna formuleren wij kort en bondig wat de wensen zijn en rolt er een advies uit. Als u daarmee akkoord bent start de vormgeving.
  2. Vooraf inzicht in de kosten: Omdat uw wens goed geformuleerd is, is het mogelijk een kostenbegroting af te geven. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.
  3. Eerste presentatie van de concepten: Na goedkeuring en het geven van de opdracht gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt eerst een conceptvoorstel met een paar grafische ontwerpen en varianten, dat zorgt er voor dat u voldoende keuze heeft en uw persoonlijke voorkeur kenbaar kunt maken.
  4. Definitieve voorstellen: Na de goedkeuring en de keuze voor een concept start de uitwerking, waar u nauw betrokken blijft bij het gehele proces. In deze fase is het raadzaam wat van uw tijd te reserveren voor de beoordeling van de ingeleverde stukken.
  5. Oplevering en facturering: Nadat u helemaal tevreden bent met de uitgewerkte voorstellen gaat, indien gewenst, uw opdracht in productie.
    Na de productie en oplevering van uw opdracht ontvangt u een overzichtlijke factuur.

GRAFISCH ONTWERP

Een echt idee bedrijf
Wij zijn een idee bedrijf en een kei in grafisch ontwerp van alle voorkomende uitingen in zowel print als online. Denk hierbij aan uw briefpapier, visitekaartjes, website of webwinkel.

DIVI WEBSITES

De nieuw WYSIWYG
De kracht van Divi zit in de Divi Builder en de razendsnelle frontend editor waarmee je eenvoudig je website bouwt en aanpast. U kunt op elk moment even uw website updaten of een nieuw product plaatsen.

ONDERHOUD

Uw website bijhouden is cruciaal
U wilt uw website up-to-date houden, maar heeft hier niet de mensen of de tijd voor. Wij hebben snel de inhoud van uw website weer op orde. U kunt ook uw website laten ombouwen naar een Divi website.

FREELANCE

Hulp is nabij
U kunt M&S Media ook inhuren voor het opvangen van tijdelijke opdrachten of drukte binnen uw bedrijf. Nodig ons eens uit voor een vrijblijvend gesprek.
Bel ons op 06 4896 7922.
HET TEAM VAN M&S MEDIA
THE PEOPLE WHO MAKE IT HAPPEN
JAN

JAN

T. 010 291 88 84
M. 06 4896 7922
ROBERTO

ROBERTO

T. 010 291 88 82
MONIQUE

MONIQUE

T. 010 291 88 80

M&S Media Privacy en cookie-statement

Neem contact met ons op