06 4896 7922 j.mens@mensmedia.nl

Wat is DIVI?

Eindelijk geen gedoe meer!

WAT IS DIVI?

DIVI is een WordPress Theme waarmee we op een moderne manier je website bouwen.
Om diverse redenen zijn we erg enthousiast over het DIVI WordPress Theme:

  • Het thema is heel klein, en vraagt dus weinig van de computers van de bezoeker van uw website
  • DIVI biedt enorm veel mogelijkheden en is heel goed naar wens aan te passen
  • Het is erg gebruiksvriendelijk; veel instellingen en opties zijn eenvoudig naar wens aan te passen.

Met DIVI is “het gedoe” gevoel voor het onderhouden van uw website echt verleden tijd. Met de uitgebreide visual builder en online bibliotheek met flexibele bouwblokken kan in no time uw website worden aangevuld of aangepast en zelfs het uiterlijk van uw website worden veranderd. Uw DIVI website is standaard responsive en dus goed leesbaar op mobiele apparaten en tablets.
Wij begrijpen dat u niet dagelijks aan uw website werkt. Daarom bieden wij een uitstekende ondersteuning en helpen wij u graag verder voor het beste resultaat. Bel of mail ons voor meer informatie over DIVI en wat dit voor uw situatie kan betekenen.

Bel 06 4896 7922 of stuur een e-mail naar j.mens@mensmedia.nl

LAAT UW HUIDIGE WEBSITE
OMBOUWEN NAAR EEN DIVI WEBSITE

Het onderhouden van uw website wordt dan wel erg eenvoudig 🙂
Bedrijven met een bestaande website lopen nog steeds tegen het probleem aan dat het onderhoud van hun website er bij in schiet. Het komt er gewoonweg niet van en wordt ervaren als “een gedoe”. Logisch, want niet iedereen is handig met computers en het omgaan met websites. M&S Media laat u zien dat het ook anders kan. Door uw huideige website om te zetten naar een DIVI WordPress website wordt het onderhouden van uw website een erg eenvoudige, maar ook een leuke bezigheid. U kunt op elk moment van de dag uw website even tussendoor updaten of een een blog of nieuw product plaatsen. Daarnaast is een DIVI website veel eenvoudiger in te richten voor een toppositie in Google en dus om goed gevonden te kunnen worden. En dat is ook belangrijk toch?

Laat daarom uw oude website ombouwen naar een nieuwe responsieve WordPress DIVI website.

GRAFISCH ONTWERP

Een echt idee bedrijf
Wij zijn een idee bedrijf en een kei in grafisch ontwerp van alle voorkomende uitingen in zowel print als online. Denk hierbij aan uw briefpapier, visitekaartjes, website of webwinkel.

DIVI WEBSITES

De nieuw WYSIWYG
De kracht van Divi zit in de Divi Builder en de razendsnelle frontend editor waarmee je eenvoudig je website bouwt en aanpast. U kunt op elk moment even uw website updaten of een nieuw product plaatsen.

ONDERHOUD

Uw website bijhouden is cruciaal
U wilt uw website up-to-date houden, maar heeft hier niet de mensen of de tijd voor. Wij hebben snel de inhoud van uw website weer op orde. U kunt ook uw website laten ombouwen naar een Divi website.

FREELANCE

Hulp is nabij
U kunt M&S Media ook inhuren voor het opvangen van tijdelijke opdrachten of drukte binnen uw bedrijf. Nodig ons eens uit voor een vrijblijvend gesprek.
Bel ons op 06 4896 7922.

TEVREDEN KLANTEN

websites online

PROJECTS DONE

M&S Media Privacy en cookie-statement

Neem contact met ons op