06 4896 7922 j.mens@mensmedia.nl

Wat is DIVI?

Eindelijk geen gedoe meer!

ONDERHOUD VAN UW WEBSITE

Uw website bijhouden is cruciaal
U wilt uw website up-to-date houden, maar heeft hier niet de mensen of de tijd voor. Dat komt goed uit, want wij zijn hier helemaal in thuis. Uw website wijzigen omdat deze verouderd is of uw missie, producten of diensten zijn veranderd. Nieuwsberichten plaatsen over uw bedrijf en/of producten of een extra taal toevoegen. Pagina’s toevoegen en aanpassen. Wij werken met de meest voorkomende content management systemen, maar we zijn ook snel thuis in uw specifieke CMS.

Social media
Het gebruik van Social media is belangrijk voor o.a. de vindbaarheid van uw bedrijf op het internet. Heeft u een Twitter, Facebook of LinkedIn account? Dan weet u dat het u veel tijd kost om dit goed te doen. Regelmatig berichten ‘posten’ is een voorwaarde om volgers te behouden. Wij kunnen dit ook voor u doen. Communiceren op basis van uw informatie, in uw schrijfstijl volgens een vooraf met u afgesproken regelmaat. Zo is gegarandeerd dat uw doelgroep regelmatig relevante berichten van u ontvangen.

Nieuwsbrieven
Een goede manier om uw (potentiële) klanten en leveranciers op de hoogte houden van ontwikkelingen binnen uw bedrijf is het periodiek versturen van nieuwsbrieven. Vaak is de intentie wel aanwezig maar ontbreekt het aan tijd of menskracht dit vol te houden. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

GRAFISCH ONTWERP

Een echt idee bedrijf
Wij zijn een idee bedrijf en een kei in grafisch ontwerp van alle voorkomende uitingen in zowel print als online. Denk hierbij aan uw briefpapier, visitekaartjes, website of webwinkel.

DIVI WEBSITES

De nieuw WYSIWYG
De kracht van Divi zit in de Divi Builder en de razendsnelle frontend editor waarmee je eenvoudig je website bouwt en aanpast. U kunt op elk moment even uw website updaten of een nieuw product plaatsen.

ONDERHOUD

Uw website bijhouden is cruciaal
U wilt uw website up-to-date houden, maar heeft hier niet de mensen of de tijd voor. Wij hebben snel de inhoud van uw website weer op orde. U kunt ook uw website laten ombouwen naar een Divi website.

FREELANCE

Hulp is nabij
U kunt M&S Media ook inhuren voor het opvangen van tijdelijke opdrachten of drukte binnen uw bedrijf. Nodig ons eens uit voor een vrijblijvend gesprek.
Bel ons op 06 4896 7922.

TEVREDEN KLANTEN

websites online

PROJECTS DONE

M&S Media Privacy en cookie-statement

Neem contact met ons op