06 4896 7922 j.mens@mensmedia.nl

WIE ZIJN WIJ

M&S Media is een praktisch ingesteld reclamebedrijf. Het is opgericht door Jan Mens in 1991 en sinds die tijd actief in de wereld van reclamemakers. Grafisch vormgeven met korte communicatielijnen met gezond verstand en hart voor het reclamevak, dat is onze passie. M&S Media houdt rekening met uw stijlboek, uw wensen en budget.

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, maken wij gebruik van ons eigen netwerk met professionele partners, zoals webdevelopers, tekstschrijvers, illustratoren, fotografen, drukkerijen, etc.

Deze netwerkfilosofie heeft veel voordeel voor u:
1. Onze overheadkosten zijn laag
2. Voor iedere wens is een specialist beschikbaar
3. De vaste contactpersoon van M&S Media overziet alle projecten.

De dienstverlening rust op een aantal pijlers:

  • Grafische Vormgeving
    Denk hierbij aan alle denkbare reclame uitingen. Van complete huisstijlen, tot nieuwsbrieven en brochures tot vlaggen en banieren, websites, webwinkels enz… Hierbij maken we gebruik van de gebruikelijke Adobe pakketten, zoals Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign. Natuurlijk ontwerpen en maken wij alles op de Mac.
  • Online diensten 
    Ontwikkelen, onderhouden en beheren van Websites en Webwinkels, aanjagen van social media en versturen van Nieuwsbrieven.
  • Freelance inhuur basis
    U kunt M&S Media ook inhuren voor het opvangen van tijdelijke opdrachten of drukte binnen uw bedrijf. Daarnaast is het mogelijk om ook voor een langere periode uw reclamewerkzaamheden door ons uit te laten voeren. Dat kan op onze vaste locaties in Rotterdam en Fijnaart, maar ook op uw locatie.

Nodig ons eens uit voor een vrijblijvend gesprek. We kunnen dan eens rustig bespreken op welke manier we u hierbij kunnen helpen.
Bel ons op 06 4896 7922 of stuur een mail naar j.mens@mensmedia.nl

GRAFISCH ONTWERP

Een echt idee bedrijf
Wij zijn een idee bedrijf en een kei in grafisch ontwerp van alle voorkomende uitingen in zowel print als online. Denk hierbij aan uw briefpapier, visitekaartjes, website of webwinkel.

DIVI WEBSITES

De nieuw WYSIWYG
De kracht van Divi zit in de Divi Builder en de razendsnelle frontend editor waarmee je eenvoudig je website bouwt en aanpast. U kunt op elk moment even uw website updaten of een nieuw product plaatsen.

ONDERHOUD

Uw website bijhouden is cruciaal
U wilt uw website up-to-date houden, maar heeft hier niet de mensen of de tijd voor. Wij hebben snel de inhoud van uw website weer op orde. U kunt ook uw website laten ombouwen naar een Divi website.

FREELANCE

Hulp is nabij
U kunt M&S Media ook inhuren voor het opvangen van tijdelijke opdrachten of drukte binnen uw bedrijf. Nodig ons eens uit voor een vrijblijvend gesprek.
Bel ons op 06 4896 7922.
HET TEAM VAN M&S MEDIA
THE PEOPLE WHO MAKE IT HAPPEN
JAN

JAN

T. 010 291 88 82
M. 06 4896 7922

ROBERTO

ROBERTO

T. 010 291 88 82
MONIQUE

MONIQUE

T. 010 291 88 82

M&S Media Privacy en cookie-statement

Neem contact met ons op